Ziua mea, cadou pentru Teach for Romania

  • Descriere
  • Detalierea bugetului
  • Comentarii
  • Susținători
emanuela.barba@teachforromania.ro

Teach for Romania caută și pregătește tineri excepționali ca profesori, viitori lideri în educație, pentru copiii din comunitățile vulnerabile. Momentan, 37 de profesori predau în 33 de comunități sărace din peste 11 județe din România. Viziunea asociației este că fiecare copil din România ar trebui să aibă acces la educație de calitate și, astfel, la opțiuni de viață diverse, cu scopul de a construi o societate care acționează pe bază pe valori.


Profesorii trec printr-o pregătire intensă, echivalentă cu un MBA la o universitate internațională, gândită să îi formeze ca lideri. Timp de doi ani, ei sunt susținuți să se dezvolte prin mentorat (o echipă de mentori alături de care pregătesc lecțiile), traininguri și acces la persoane resursă din mediul de business.


300 de EURO reprezintă 30 de ore de calitate, altfel, susținute de profesorii Teach for Romania; ore în care copiii nu sunt doar elevi, ci oameni în devenire, care învață despre ehilibru, autenticitate, integritate, inițiativă, învățare continuă, excelență, determinare, colaborare și să se comporte cu compasiune față de cei din jur.

Susținători (0)

Fii primul susținător al acestei campanie! :)

Auch! Ai nevoie de un browser mai modern să poți access acest site. Ne pare rău. :)

Please upgrade today!

Meniu