Dragii mei prieteni, dacă țineți la mine, dacă mă respectați, nu mă întrebați ce îmi doresc de ziua mea. Doar stiți: vreau să mă cunoașteți suficient de bine încât să îmi faceți un cadou perfect, prețios dar nu scump, surprinzător, personalizat, unic. Haideți, chiar este simplu. Nu mă intrebați ce îmi trebuie sau ce nu am prin casă. Cu alea mă descurc eu, dar de la voi, cu care împart zâmbetele și tristețile, merit ceva special.

Anul acesta, am să vă ajut, totuși. Vă voi indica acel cadou perfect, care îndeplinește toate cerințele mele și care o să vă placa și vouă. Mi-am ales o cauză socială, sinceră și bună. Platforma #imidaruiescziuacadou deja a pregatit toată infrastructura. Tot ce îmi doresc de la voi este să donați bugetul pentru ziua mea către această cauză socială frumoasă, să ajutăm copiii nevoiași să își găsească drumul în viață. Vă garantez că nimic nu mi-ar bucura ziua de naștere mai mult decât să aduc altora bucurie, împreuna cu prietenii mei.

Ca să vedeți că sunt generoasă și cu voi, uite că vă ajut. Doar click aici și gata, donați cât merit eu, de ziua mea, iar banii vor fi direcționați către cauza pe care am selectat-o. E atât de simplu, personalizat, perfect pentru mine! Anul ăsta, #imidaruiescziuacadou. 

 

Pe Andreia Diaconu o găsiți aici.

——

Dacă vrei să te alături celor care scriu pentru noi sau vrei să ne ajuți cu extinderea proiectului, trimite-ne un mail la ramona@imidaruiesc-ziuacadou.ro. Pentru că suntem responsabili la joburile din timpul zilei,  nu promitem răspunsuri instant, dar în maxim 24 ore.