Te invit la ziua mea!

 • Descriere
 • Comentarii
 • Susținători
oana@imidaruiesc-ziuacadou.ro

Pe 13 aprilie, joi, implinesc 14 ani! Te invit la ziua mea, la Centrul de Zi "Ana si Copiii" (Stoica Ludescu, nr. 14).


Sunt tare bucuroasa ca operatia mea a fost o reusita si ca, in continuare, primesc sprijin pentru o recuperare cat mai buna! Pentru a fi alaturi de mine, poti sa imi spui "La multi ani" cu o donatie, aici, sau cu un dar, pe care il poti aduce personal la Centru. Eu o sa fiu acolo sa te intampin si sa iti multumesc!


Marinela e unul dintre cei 317 copii din programele "Ana si Copiii". Inca de la nastere, ea s-a confruntat cu probleme medicale complexe. De-a lungul timpul i-am fost alaturi pentru rezolvarea acestora. Acum aproximativ doua saptamani a avut loc o operatie foarte importanta pentru ea. Indreptarea unei scolioze de 180 de grade la 30 de grade, in aceasta etapa. Am realizat acest lucru cu minunata echipa medicala a Spitalului Monza, dar si cu ajutorul voluntarilor nostri care i-am fost alaturi Marinelei atat in etapa preoperatorie, cat si acum, in etapa de recuperare.


Pentru a ne asigura ca se pune pe picioare in cele mai bune conditii, pentru urmatoarele aproximativ doua luni, ea va ramane alaturi de noi la Centrul de Zi din Bucuresti.  Ea locuieste la kilometri buni fata de Bucuresti si vine dintr-o familie fara educatie si fara posibilitati materiale, cu 7 copii, care nu o poate sprijini.


Ca atare, si in etapa de recuperare, Marinela are in continuare nevoie de sprijinul nostru  (voluntari pentru teme, cat si resurse financiare pentru o alimentatie adecvata, kinetoterapie, injectiile zilnice pe care le face si care au un cost ridicat, dotarea camerei in care va sta).


Poti sa ii vii in ajutor facand o donatie de ziua ei, sau, vizitand-o pe 13 mai, direct la Centrul nostru si facandu-i ziua mai buna cu un dar!


Donatiile se pot face online, aici pe site, prin PayPal sau direct in contul Asociatiei Imi Daruiesc Ziua Cadou: RO25RNCB0082148374380001, deschis la BANCA COMERCIALĂ ROMÂNĂ, sucursala Unirea București, (facand referire la campania mea).


Susținători (11)

 1. Cristina Lăcrămioara Albu 
  10 months ago
  22 €
 2. Elena Maria Chelemen 
  10 months ago
  22 €
 3. Daniela Dita 
  10 months ago
  12 €
 4. Georgeta Mădălina Goanta 
  10 months ago
  6.70 €
 5. Elena Daciana Ștefan 
  10 months ago
  11 €
 6. Marius Ghita 
  10 months ago
  4.50 €
 7. Serban Liana Andreea 
  10 months ago
  11 €
 8. Sorin Eftene 
  10 months ago
  200 €
 9. Ana-Claudia Mihai 
  10 months ago
  25 €
 10. Adriana Turcu 
  10 months ago
  10 €
 11. Anda-Ilona Serban 
  10 months ago
  5 €

Auch! Ai nevoie de un browser mai modern să poți access acest site. Ne pare rău. :)

Please upgrade today!

Meniu