Sarbatorim copiii nascuti in noiembrie

 • Descriere
 • Detalierea bugetului
 • Comentarii
 • Susținători
shubati@gmail.com

Prin campaniile desfasurate pe platforma www.imidaruiesc-ziuacadou.ro ne dorim sa acoperim costurile necesare organizarii zilelor de nastere ale copiilor din programele noastre. De mai bine de 9 ani, in ultima vineri a fiecarei luni, la Centrele de Zi “Ana si Copiii” sunt sarbatoriti copiii a caror zi de nastere a fost in luna respectiva. Evenimentul este asteptat cu multa nerabdare, atat de cei mai pitici dintre ei, cat si de cei mai mari. Credem ca fiecare copil merita sa aiba o zi de nastere memorabilia!

Donațiile se pot face online prin accesarea butonului roz "Susține campanie" sau prin transfer bancar în contul Asociației Îmi Dăruiesc Ziua Cadou - RO25RNCB0082148374380001, deschis la BANCA COMERCIALĂ ROMÂNĂ, sucursala Unirea București, (facand referire la campania mea).


Cei 100 de RON/copil sunt meniti sa acopere costul cu tortul si cadoul. Diferenta donatiilor va merge catre fondul creat pentru construirea noului Centru de Sprijin Educational “Ana si Copiii”, situat la intersectia Bucuresti, Ilfov, Calarasi. Aici se va lucra zilnic cu 100 de copii.

Susținători (6)

 1. andreia Diaconu 
  3 years ago
  60 €
 2. Marius Avram 
  3 years ago
  30 €
 3. DIACONU ANDREIA 
  3 years ago
  20 €
 4. Andreia Diaconu 
  3 years ago
  20 €
 5. Monica Ionescu 
  3 years ago
  20 €
 6. ANDREIA DIACONU 
  3 years ago
  20 €

Auch! Ai nevoie de un browser mai modern să poți access acest site. Ne pare rău. :)

Please upgrade today!

Meniu