Pentru a înscrie un proiect, trebuie să îți creezi un cont de ONG și, ulterior, poți urca un număr nelimitat de proiecte.

Transferul donațiilor se face în maxim 7 zile lucrătoare de la finalizarea campaniei Sărbătoritului.

Donațiile se comisionează cu un procent între 5 și 7% pentru a acoperi exclusiv costurile de curierat contracte și cele efectuării donațiilor online, aplicate de furnizorul global PayPal, cu care Asociația Îmi Dăruiesc Ziua Cadou operează.

În momentul urcării proiectelor pe site, vom semna un contract de colaborare. După colectarea donațiilor, vom semna un act adițional și ulterior face transferul donațiilor online în contul tău bancar.

Sigur! Ulterior însă, pentru a putea procesa plățile prin intermediul platformei noastre, e nevoie ca organizația sau persoana pe care alegi să o susții să aibă încheiat un acord de colaborare cu Asociația “Îmi Dăruiesc Ziua Cadou”.

Noi îți recomandăm să te gândești la:

  • contribuția pe care crezi că prietenii tăi ar putea să o aibă;
  • nevoia din spatele cauzei pe care ai ales să o susții.

Noi recomandăm să ții o campanie activă pentru maxim 2 săptămâni. E timp îndeajuns să afle lumea de inițiativa ta și să poți strânge fondurile necesare.

Indiferent dacă ți-ai atins targetul sau nu, suma pe care ai reușit să o aduni prin contribuția prietenilor tăi va ajunge la organizația susținută.

Orice Sărbătorit poate alege să susțină maxim 1 proiect.

Da, perioada campaniei se poate prelungi. Totuși, noi îți recomandăm să nu depășești 2 săptămâni.

Suma colectată de tine se actualizează automat după finalizarea procesului de donație. Pentru transferurile prietenilor făcute în contul bancar, suma se va actualiza în termen de 48 h de la transfer.

Prin acordul de colaborare încheiat între noi, Asociația “Îmi Dăruiesc Ziua Cadou” și ONGurile partenere, ai posibilitatea de a solicita ONGului documentația doveditoare a investițiilor făcute, conform descrierii lor de pe site, în maxim 30 zile de la finalizarea proiectului pe care l-ai susținut.

Orice donație este nerambursabilă din punct de vedere legal.

Prietenii tăi pot dona online pe pagina de campanie și în contul bancar al Asociației Îmi Dăruiesc Ziua Cadou. O dată la 2 zile vom face verificarea contului și actualiza suma colectată de tine pe site.

Noi abia așteptăm! Scrie-ne un mail la intreaba-ne@imidaruiesc-ziuacadou.ro.

Suma adunată de tine și prietenii tăi va fi transferată în contul cauzei pe care ai susținut-o și va fi însoțită de un act adițional semnat de ambele părți. Tu vei primi confirmarea transferului prin email.

 

 

 

 

Slogan

Auch! Ai nevoie de un browser mai modern să poți access acest site. Ne pare rău. :)

Please upgrade today!

Meniu