Imi daruiesc ZIUA pentru transformarea PLOIESTIULUI

 • Descriere
 • Detalierea bugetului
 • Comentarii
 • Susținători

Imi daruiesc ziua orasului meu - PLOIESTI


"Transformam" transformatoare, dam Ploiestiului culoare!


O initiativa simpla, prin care dorim sa ‘’vopsim’’ transformatoarele din Ploiesti cu desene/mesaje motivationale care sa inspire trecatorii sa faca sport, sa manance sanatos, sa nu pice intr-o dependenta de droguri/alcool/fumat/casinouri/tehnologie.

Practic, in Ploiesti sunt aproximativ 300 de astfel de puncte de transformare electrica si sunt foarte putine care in acest moment nu au pe ele desene urate / cuvinte vulgare / expresii care inpira la violenta.


Noi vrem sa astupam aceste ‘’mazgalituri’’ cu desene facute cu vopsea/spray care sa aiba temele mai sus precizate.

Intr-o societate cenusie, in care deja incepem sa vedem totul alb-negru, initiativa noastra este una de culoare. Un oras colorat este un oras mai vessel… Dorim sa ii facem pe concetatenii nostri, dar mai ales pe copiii Ploiestiului, sa se gandesca la o viata sanatoasa, sa viseze frumos la o lume unde avem grija de sanatatea noastra si nu ne lasam captati de dependentele care au o influenta negativa asupra noastra.

Fiind alaturi de noi nu sunteti doar parte din vopseaua pe care o vom lasa pe transformatoarele de energie electrica, ci si un sprijin in motivarea tuturor celor care vor fi incantati de imaginile si mesajele pe care cei mai talentati graferi din Ploiesti le vor face.

Impreuna, nu vom face doar sa astupam mazgaliturile / cuvintele obsecene / desenele cu tente sexuale de pe aceste transofrmatoare, ci ii vom inspira pe toti cei care le vad sa faca sport, sa se gandesca de doua ori cand aleg sa consume anumite alimente sau sa puna in balanta cand fac un cadou, daca celor carora le fac cadoul le este mai de bun augur un joc pe calculator sau o minge cu care sa se joace in aer liber.


Transformăm transformatoare, dăm Ploieștiului culoare!Dacă îți place ideea și vrei să faci parte din grupul care contribuie la schimbarea imaginii urbane, implică-te! Împreună cu tine transformăm cât mai multe transformatoare din Ploiești!După experiența primului transformator desenat, știm că: - Pentru a fi gata, e nevoie de 2000 lei: costuri ale materialelor, logistice precum si de sustinere a artistilor

Astfel cu aproximativ 500 de euro - reusim sa mai ''dam culoare'' unui transformator din Ploiesti

Susținători (2)

 1. Stefan Teodor Popescu 
  2 years ago
  20 €
 2. rotaru nicusor adrian 
  2 years ago
  5 €

Auch! Ai nevoie de un browser mai modern să poți access acest site. Ne pare rău. :)

Please upgrade today!

Meniu