Imi daruiesc Ziua Cadou

 • Descriere
 • Detalierea bugetului
 • Comentarii
 • Susținători
corinasama@yahoo.com

Asociatia “Ana si Copiii” este una dintre organizatiile care, de mai bine de 10 ani, ajuta la prevenirea abandonului scolar si familial al copiilor provenind din familii aflate in dificultate. Facem acest lucru prin coordonarea a 2 Centre de Zi in judetele Bucuresti si Prahova. Aici vin zilnic 83 de copii cu varste intre 3 si 17 ani. Serviciile pe care copiii le primesc includ: 2 mese/zi, sprijin la teme, activitati de dezvoltare personala, suport medical, donatii produse, consiliere pentru parinti. Dincolo de cei 83 de copii cu care lucram zi de zi,  Asociatia “Ana si Copiii” sprijina totodata alti 234 de copii din judetele Giurgiu, Ilfov, Calarasi, Prahova, Bucuresti prin interventii punctuale (donatii haine, produse alimentare, produse de ingrijre personala, etc).


Suma pe care o voi colecta acopera costurile necesare organizarii zilelor de nastere pentru 10 copii de la Centrele de zi "Ana si Copiii". De mai bine de 9 ani, in ultima vineri a fiecarei luni, la Centrele de Zi “Ana si Copiii” sunt sarbatoriti copiii a caror zi de nastere a fost in luna respectiva. Evenimentul este asteptat cu multa nerabdare, atat de cei mai pitici dintre ei, cat si de cei mai mari. Credem ca fiecare copil merita sa aiba o zi de nastere memorabilia.

Mai multe detalii despre proiectul celor de la Asociația Ana și Copiii puteti gasi aici: www.imidaruiesc-ziuacadou.ro

Donațiile se pot face online prin accesarea butonului roz "Susține campanie" sau prin transfer bancar în contul Asociației Îmi Dăruiesc Ziua Cadou - RO25RNCB0082148374380001, deschis la BANCA COMERCIALĂ ROMÂNĂ, sucursala Unirea București, (facand referire la campania mea).

Susținători (4)

 1. Corina Gheorghe 
  2 years ago
  40 €
 2. Daniela Dobromil 
  2 years ago
  60 €
 3. Corina Gheorghe 
  2 years ago
  130 €
 4. Cristina Enache 
  2 years ago
  105 €

Auch! Ai nevoie de un browser mai modern să poți access acest site. Ne pare rău. :)

Please upgrade today!

Meniu