Imi daruiesc ziua cadou pentru Teach for Romania

 • Descriere
 • Detalierea bugetului
 • Comentarii
 • Susținători
andreea.gemene@gmail.com

La 29 de ani sarbatorim altfel. Imi doresc ca in acest an sa oferim cadou speranta, incredere si curaj unor copii din medii dezavantajate. De aceea, te invit sa citesti despre viziunea Teach for Romania, iar la final sper ca vei aceeasi increderea ca si mine de-altfel, ca ei pot sa schimbe Romania prin educatie.


Teach for Romania recruteaza cei mai talentați și motivați tineri români, ajutându-i să conștientizeze impactul pe care îl pot avea prin alegerea profesiei de dascăl.


Înainte de a fi plasați în școli, învățătorii/profesorii Teach for România vor participa la un program intens de pedagogie și leadership. Programul se va desfășura pe parcursul a 6 săptămâni în care aceștia vor dobândi abilitățile necesare pentru a deveni învățători/profesori de succes în clasă și pentru a facilita performanța elevilor.


Programul Teach for Romania presupune 2 ani de activitate de predare într-o școală parteneră. Învățătorii / profesorii vor fi angajați cu normă întreagă, în cadrul unor școli selectate de către Teach for Romania ca fiind defavorizate, cu rezultate slabe, comunități de rromi etc., cu potențial considerabil de dezvoltare și unde este nevoie de cadre didactice dornice să producă schimbări pozitive. Pe parcursul celor doi ani, învățătorii/profesorii vor fi susținuti și consiliați constant de către o echipă de mentori.


Elevii incluși în desfășurarea programului Teach for Romania vor avea acces, prin educație și experiențe diferite de învățare, la o dezvoltare continuă și la sprijin în valorificarea potențialului lor maxim. O astfel de educație deschide calea către oportunități profesionale nelimitate și o viață decentă pentru ei și familiile lor.


Despre impactul lectiilor cu profesorii Teach for Romania poti citi aici, pe blog sau in revista DOR


150 de EURO reprezintă 15 de ore de calitate, susținute de profesorii Teach for Romania.

Susținători (5)

 1. ANDREEA GEMENE 
  3 years ago
  67 €
 2. Ana-Maria Andreicut 
  3 years ago
  30 €
 3. Ingrid Kirita 
  3 years ago
  20 €
 4. Aurel Simion 
  3 years ago
  50 €
 5. Dragos Plesca 
  3 years ago
  50 €

Auch! Ai nevoie de un browser mai modern să poți access acest site. Ne pare rău. :)

Please upgrade today!

Meniu