Îmi dăruiesc ziua cadou pentru Spitalul Copiilor – 1leu.org

  • Descriere
  • Detalierea bugetului
  • Comentarii
  • Susținători
judy.florescu@gmail.com


Cât de complicat poate fi să faci un spital doar din fonduri private? Probabil e foarte complicat. Asta însă nu ne poate împiedica să îl facem oricum.


Copiii ar trebui să se bucure de copilărie. Să se joace, să descopere, să râdă. Să facă toate astea știind că mami și tati vor repara orice problemă apărută pe drum. Avem nevoie de ajutorul tău! Da, pentru că ne dorim ca acest centru să fie construit exclusiv din bani privați: donații și/sau sponsorizări de la persoane fizice și juridice private, române sau străine.


Donațiile se pot face online prin accesarea butonului roz "Susține campanie" sau prin transfer bancar în contul Asociației Îmi Dăruiesc Ziua Cadou - RO25RNCB0082148374380001, deschis la BANCA COMERCIALĂ ROMÂNĂ, sucursala Unirea București, (făcând referire la campania mea).


 


Ne-am propus să construim primul centru medical independent de oncologie și hematologie pediatrică din România. Și pentru asta avem nevoie de 80.000.000 RON. Pare mult la prima vedere, dar ar însemna ca fiecare roman care traiește în această țară să doneze 1 leu o dată la 9 luni sau 4 lei în total (pentru că noi vrem să strângem acești bani în 3 ani).

Spitalul va fi deținut și operat de o fundație. Și, foarte important: ne dorim să construim acest centru fără a solicita sau primi vreun ban de la Statul Român. Adica doar din donații și sponsorizări oferite de persoane fizice și juridice private, române sau străine, fonduri europene sau de alt gen. Dar nu bani publici romanești. Ne dorim ca acest spital să fie construit de noi TOȚI pentru copiii noștri.

El va avea 50 de paturi, 2 săli de operație complet echipate, secție de radioterapie ți secție de transplant medular. Știm că este un proiect îndrăzneț. Tocmai de aceea avem nevoie și de ajutorul tău. Așa că ne dai, te rugăm, 1 leu? Ca să construim un spital pentru copii!

Susținători (0)

Fii primul susținător al acestei campanie! :)

Auch! Ai nevoie de un browser mai modern să poți access acest site. Ne pare rău. :)

Please upgrade today!

Meniu