Îmi dăruiesc ziua cadou pentru proiectul `Fiecare copil în grădiniță` al Asociației OvidiuRo

 • Descriere
 • Detalierea bugetului
 • Comentarii
 • Susținători
dorinoltean@gmail.com

De ziua mea vreau să mă ajuți sa susțin copii să meargă la grădiniță, prin intermediul organizației OvidiuRo.


Misiunea OvidiuRo este de a le oferi copiilor născuți în sărăcie șansa de a-și construi un drum în viață, de a rupe cercul vicios al sărăciei.

Fiecare Copil în Grădiniţă se adresează celor mai săraci copii – care trăiesc în locuințe improprii și aglomerate din zone izolate cu acces limitat la apă potabilă și servicii medicale de bază. Iarna, posibilitățile de angajare sunt aproape inexistente din cauza nivelului scăzut de educație a adulților combinat cu o cerere scăzută pentru muncă necalificată.

http://www.ovid.ro/


Obiectivul meu este să adun 1500 lei, bani cu care pot suține un copil să meargă la grădiniță timp de 1 an școlar ( 10 luni)  sau 1500 lei poate să acopere costul tichetelor pentru 30 de copii pentru o lună. Vezi pagina Detalierea bugetului pentru mai multe detalii.


DETALII PLATA

Plățile pot fi făcute:


 1. În contul meu personal  RO82BTRL01301201C97227XX (Oltean Dorin) deschis la Banca Transilvania, prin transfer bancar, sau depunere de numerar la ghișeul băncii.

 2. Prin paypal in contul dorinoltean@gmail.com


-----

For my birthday I want you to help me support kids to go to kindergarden, through ngo OvidiuRo.


OvidiuRo mission is to give children born in poverty a chance to build a way of life, to break the vicious circle of poverty.

The project "Fiecare Copil în Grădiniţă" addresses the poorest children - living in unfit and crowded housing, in remote areas with limited access to clean water and basic health services. Winter, job opportunities are almost nonexistent because of low levels of adult education combined with low demand for unskilled labor.

http://www.ovid.ro/


My goal is to collect 1500 lei, money that can give a child a chance go to kindergarden for 1 year (10 months) or 1500 lei may cover the cost of tickets for 30 children for one month. See page Detalierea Bugetului for more details.


PAYMENT DETAILS

Payments can be made: 1. In my personal account RO82BTRL01301201C97227XX (Dorin Oltean) at Banca Transilvania bank transfer, or cash deposit at the bank counter.

 2. By paypal account dorinoltean@gmail.comSuma adunată poate ajuta un copil sa meargă la grădiniță timp de 1 an școlar, sau acoperă costul tichetelor pentru 30 de copii timp de o lună.

1) suma de 340euro/an =1530 ron ajuta un copil sa mearga la gradinita timp de 1 an scolar ( 10 luni) si acopera costul:

 • recrutarii din usa in usa
 • instruirea profesorilor
 • ziua fructelor ( 1 gustare/sapt = 1,2E (4 gustari/luna) x10 luni de gradi)
 • rechizite si jucarii
 • spot check-uri - monitorizarea prezentei
 • sotron, ateliere de vara
 • tichete sociale
 • un procent din salariile administrative (manager comunitate, advocacy, contabilitate)
 • tableta pt aplicatii educationale si monitorizarea prezentei
2) 1500 ron poate sa acopere costul tichetelor pentru 30 de copii pentru o lună
Tichetele sociale condiționate de prezența copiilor la grădiniță s-au dovedit a fi un instrument extrem de eficace și de eficient pentru a motiva părinții foarte săraci și de multe ori analfabeți funcțional (care au, în medie, 4 ani de școală), să își aducă copiii la grădiniță în fiecare zi. Dacă fac acest lucru, părinții primesc la finalul lunii tichete sociale în valoare de 50 de lei pe lună.
DETALII PLATA
Plățile pot fi făcute în contul meu personal  RO82BTRL01301201C97227XX (Oltean Dorin) deschis la Banca Transilvania, prin transfer bancar, sau depunere de numerar la ghișeul băncii.
Prin paypal in contul dorinoltean@gmail.com

Susținători (1)

 1. Cosmin Nicușor Firu
  Cosmin Nicușor Firu 
  4 years ago
  167 €

Auch! Ai nevoie de un browser mai modern să poți access acest site. Ne pare rău. :)

Please upgrade today!

Meniu