Imi Daruiesc Ziua Cadou pentru Mari

 • Descriere
 • Comentarii
 • Susținători
larisatanase10@gmail.com

Mari este unul dintre cei 317 copii din programele "Ana si Copiii".  Ea locuieste la kilometri buni fata de Bucuresti si vine dintr-o familie cu 7 copii, fara educatie si fara posibilitati materiale.


Pentru ca s-a nascut cu o forma agresiva de scolioza, a fost nevoita ca ultimele doua luni sa le petreaca la spitalul Monza, iar saptamana trecuta a avut si o dificila interventie medicala. Dupa aproximativ 14 ore in operatie, Mari incepe sa se simta mai bine.


Ea va trebui sa sa faca exercitiile de recuperare si sa se hraneasca bine. Acum este subnutrita, cantareste la aproape 13 ani 21 de kg, ceea ce creste riscul sa sara suruburile prinse intr-o structura osoasa atat de fragila.


In aceste doua luni, o echipa de oameni minunati i-au fost alaturi. Impreuna am invatat sa citim, am imbunatatit gramatica si am invatat sa calculam.


Mari adora sa fie inconjurata de oameni, sa primeasca cadouri si sa faca bratari. Acum, cel mai mult, isi doreste sa se faca bine.


Donațiile se pot face online prin accesarea butonului roz "Susține campanie" sau prin transfer bancar în contul Asociației Îmi Dăruiesc Ziua Cadou - RO25RNCB0082148374380001, deschis la BANCA COMERCIALĂ ROMÂNĂ, sucursala Unirea București, (facand referire la campania "Imi Daruiesc Ziua Cadou pentru Mari).


Susținători (2)

 1. Vitor Pirstia 
  3 years ago
  7 €
 2. Valentin Sava 
  3 years ago
  10 €

Auch! Ai nevoie de un browser mai modern să poți access acest site. Ne pare rău. :)

Please upgrade today!

Meniu