Imi Daruiesc Ziua Cadou pentru Magicamp

 • Descriere
 • Detalierea bugetului
 • Comentarii
 • Susținători
cezara_suman@yahoo.com

Opt din zece copii diagnosticați cu cancer reușesc să se vindece. Acum 20 de ani lucrurile erau diferite: medicina reușea să salveze numai doi din zece. Statisticile vorbesc despre progresul în medicină dar nu spun nimic despre urmele pe care cancerul le lasă pe trupul și în sufletul copiiilor, nici despre rolul pe care familia și prietenii îl joacă în lupta lor cu boala și în refacerea de după.

Pentru copil și pentru familia lui, cancerul înseamnă o schimbare radicală a stilului de viață. Prioritatea numarul 1 devine supraviețuirea, toate celelalte trec în plan secund. Copiii  petrec multe ore în cabinetele medicale, fac diverse analize, lipsesc de la școală sau de la alte evenimente cu prietenii și familia.

MagiCAMP încearcă să le dea puțin înapoi din ceea ce le-a fost luat. Adică multă joacă. Joacă la greu ! Joacă luată în modul cel mai serios, pusă la cale împreună cu medici oncologi, pediatri, psihologi specializați, entertaineri de top. Joacă într-un loc de vis, încărcat de toata magia taberelor trecute și pregatit pentru taberele și mai grozave ce vor urma. Joacă discret supravegheată de medici și personal de specialitate.

Cățărări pe panou vertical, zbor cu tiroliana, tras cu arcul, echitație, pictură, sport, teatru, cântat la tobe și multe alte activități surpriză, toate gândite astfel încât fiecare copil să poată participa, indiferent de provocările de mobilitate sau de alt tip cu care se confruntă.

Toate acestea ajută la creșterea încrederii în propriile forțe, a stimei de sine, a independenței și a interesului copiilor față de construirea de prietenii noi și participarea la diferite activități sociale.

Toți adulții care contribuie la MagiCAMP într-un fel sau altul, fie la amenajarea taberei, fie coordonând diferite activități în timpul taberei fac voluntariat. MagiCAMP nu are nicio afiliere politică și este finanțat exclusiv din exclusiv din donații private. Pentru copii, totul este gratuit în MagiCAMP.


100 euro = acopera costurile de masă pentru 10 copii pentru o zi de tabără.

Susținători (5)

 1. Alina Gogu 
  4 years ago
  22 €
 2. Ligia Cristina Batineanu 
  4 years ago
  10 €
 3. Alexandru Sandu 
  4 years ago
  22 €
 4. Ioana Blaga 
  4 years ago
  10 €
 5. Cezara Suman 
  4 years ago
  100 €

Auch! Ai nevoie de un browser mai modern să poți access acest site. Ne pare rău. :)

Please upgrade today!

Meniu