Imi Daruiesc Ziua cadou pentru insanatosirea lui Daniele

  • Descriere
  • Detalierea bugetului
  • Comentarii
  • Susținători
macsim.antonia@yahoo.com

Daniele este un baietel de 5 ani, care in urma unor episoade de epilepsie, a fost diagnosticat cu o boala grea, extrem de rara, boala Batten 2. Starea lui Daniele s-a inrautatit in  anul 2015, cand nu a mai putut sa mearga bine, iar vederea i-a fost afectata. In prezent starea lui este grava, sta numai in pat, nu merge si este hranit artificial.


Doctorii vad totusi o solutie pentru a-l face bine. Este vorba de un transplant cu celule staminale, ce se poate face in SUA sau Danemarca. Costul estimativ al unui astfel de transplant este de 50.000 euro.


Am aflat de cazul lui Daniele chiar in zilele ce au urmat deciziei mele de a-mi darui ziua cadou. Simt ca nu a fost o simpla intamplare si imi doresc sa pot face ceva pentru Daniele intrucat cred ca orice copil merita o sansa la viata.


Prin donatiile tale de ziua mea, il putem ajuta pe Daniele sa redevina un copil sanatos si fericit!


Donatiile se pot face aici:


Cont  RON RO51BACX0000000771990001

Cont euro RO78BACX0000000771990000

Pentru contul de euro se cere SWIFT ROBU (BACXROBU).  Titular cont: Preutescu Andreea Cristina. Contul este deschis in Brasov, la sucursala Kogalniceanu.


Daniele is a 5 year old boy, who, after a series of epilepsy episodes, was diagnosed with a serious and extremely rare illness, Batten disease 2. His condition worsened in 2015, when his mobility was affected and he began to show signs of blindness. Currently Daniele's condition is serious, he is unable to leave his bed, and he is fed artificially.


Fortunately, doctors see a solution to make him better. It is a stem cell transplant, which can be done in the US or Denmark. The estimated cost of such a transplant is 50,000 euros.


I learned about Daniele's case in the days that followed my decision to donate my birthday. I don’t feel it was a simple coincidence, and I really wish to give him a helping hand because I believe that every child deserves a chance at life.


Through your donations for my birthday, we can help Daniele to become again a healthy and happy child!


Donations can be made here:


RON account: RO51 BACX account 0000000771990001


Euro account: RO78 BACX0000000771990000


For euro account ROBU SWIFT is required (BACXROBU)


Account holder: Andreea Cristina PREUTESCU.


The account is opened in Brasov, Kogalniceanu branch.


Banii sunt necesari pentru tratamentul lui Daniele la o clinica din Danemarca sau SUA.

Suma aproximativa de care au nevoie  este de 50.000 euro.

Susținători (0)

Fii primul susținător al acestei campanie! :)

Auch! Ai nevoie de un browser mai modern să poți access acest site. Ne pare rău. :)

Please upgrade today!

Meniu