Îmi Dăruiesc Ziua Cadou pentru Fondul de Burse

  • Descriere
  • Detalierea bugetului
  • Comentarii
  • Susținători
b.cretu94@gmail.com

În 1801, la numai 11 ani, un copil pe nume Joseph von Fraunhofer lucra într-un atelier de sticlărie când acesta s-a prăbușit. Operațiunea de salvare a fost condusă de către Prințul Maximilian Joseph, care l-a găsit pe băiat și l-a luat sub tutela sa, oferindu-i cărți să studieze. În 1814 Fraunhofer a inventat spectroscopul și a descoperit liniile Fraunhofer. Cred că fiecare tânăr are dreptul la o șansă de a își urmări pasiunile și de a aduce o schimbare în lume.


"Fondul de burse" este un proiect care face exact acest lucru. Le oferă tinerilor pasionați de artă, știință, literatură, și nu numai, șansă să își urmeze aceste pasiuni, fără a fi împiedicați de lipsa fondurilor de care au nevoie. Prin acest proiect, Fundația Comunitară Iași acordă tinerilor cu rezultate foarte bune la învățătură și care se implică activ în comunitate o bursă ce îi poate ajuta să își urmeze pasiunile.


Această bursă poate fi de două tipuri, și anume - bursă de merit sau bursă de performanță. Valoarea unei burse este de 2.200 lei, din care 1.800 lei reprezintă bursa elevului iar 400 de lei acoperă costurile sesiunilor de formare pentru bursieri.


http://www.fundatiacomunitaraiasi.ro/fondurile/fondul-de-burse/


Donațiile se pot face online prin accesarea butonului roz "Susține campanie" sau prin transfer bancar în contul Asociației Îmi Dăruiesc Ziua Cadou - RO25RNCB0082148374380001, deschis la BANCA COMERCIALĂ ROMÂNĂ, sucursala Unirea București, (făcând referire la campania mea).


Target-ul meu reprezintă suma de 200 de euro, prin intermediul căreia îmi doresc să acopăr o parte din suma totală a unei burse.

Susținători (1)

  1. Ariadna Pui 
    3 years ago
    10 €

Auch! Ai nevoie de un browser mai modern să poți access acest site. Ne pare rău. :)

Please upgrade today!

Meniu