Îmi dăruiesc ziua cadou pentru educație

 • Descriere
 • Detalierea bugetului
 • Comentarii
 • Susținători
georgiana.popa@auraion.co.uk

Foarte mulți dintre noi am avut experiențe asemănătoare - am fost la școală, la liceu, la facultate, poate chiar și la master, unii dintre noi chiar și la doctorate. Indiferent unde am ajuns după atâția ani, am plecat toți de la o șansă egală - șansa de a merge la școală și de a avea access la educație. Din păcate, în România secolului XXI, această șansă nu aparține tuturor copiilor. Haideți să schimbăm acest lucru!


Și, pentru că nimic nu e mai frumos decât să împarți bucuria cu cei care au nevoie de ajutor, anul acesta am hotărât să îmi dăruiesc ziua de naștere unei cauze dragi mie.


Împreună cu Asociația ”Aura Ion” și proiectul ”Viziune într-un ghiozdănel”, dorim să oferim 300 de ghiozdane complet echipate copiilor alor căror familii nu își permit acest lucru.


Misiunea noastră: Dorim să ajutăm un număr de 300 de copii din medii defavorizate să inceapă noul an școlar 2016 – 2017, cu ghiozdane complet echipate cu rechizite de cea mai bună calitate.


Motivație: Principalele motive pentru care copiii nu au acces la educație (sărăcia, situațiile conflictuale din societate şi alte suferințe ale vieții) reprezintă doar câteva din cauzele în care dorim să aducem o schimbare pozitivă.


Beneficiari: Proiectul nostru se adreseaza copiilor orfani, copiilor din familii cu venituri mici atat din mediul rural cat şi din mediul urban, ce se află în risc de abandon școlar din cauza lipsei de materiale şcolare adecvate.


Cel mai frumos dar pe care mi-l poți face este să fii alături de mine și, în loc să îmi faci un cadou, să donezi banii către acestă cauză. În loc să-mi faci cinste cu o cafea sau cu o bere, donează bănuții și noi vom lua caiete. În loc să-mi iei o savarină, poți contribui să cumpărăm truse geometrice. În loc să-mi iei o felicitare, poți să oferi speranță unor copii.


Mulțumesc, om frumos <3


Poți dărui cât dorești, dar ca și referință, există mai multe pachete de donație pe acest proiect:

 • 8 euro – pachet rechizite pentru un copil de clasele 0-4;
 • 10 euro – ghiozdan;
 • 10 euro – pachet rechizite pentru un copil de clasele 5-8;
 • 18 euro – pachet complet (ghiozdan si rechizite) pentru un copil de clasele 0-4;
 • 20 euro - pachet complet (ghiozdan si rechizite) pentru un copil de clasele 5-8.

Susținători (2)

 1. Ioana Andone 
  2 years ago
  15 €
 2. Crinuta Madalina Ursache 
  2 years ago
  5 €

Auch! Ai nevoie de un browser mai modern să poți access acest site. Ne pare rău. :)

Please upgrade today!

Meniu