Îmi Dăruiesc Ziua Cadou pentru Eduard

 • Descriere
 • Detalierea bugetului
 • Comentarii
 • Susținători
ralucamaria@gmail.com

Anul ăsta, de ziua mea, nu vreau cadouri; chiar nu e nimic ce mi-aș dori în mod special. Vreau însă, ca Eduard să primească toată susținerea mea și a prietenilor mei și împreună să îi putem oferi șansa la o copilărie frumoasă cum am avut-o și noi. 


Nu îl cunosc pe Eduard, însă prin intermediul platformei www.salveazaoinima.ro am aflat de cazul lui și cred că merită toată susținerea.


Topliceanu Eduard acum in varsta de numai 10 ani a trait in ultimii doi ani numai prin spitale si emotii care i-au afectat sanatatea. Tragica lui poveste a inceput acum 2 ani si 6 luni cand dupa 2 luni de investigatii si emotii, i s-a pus diagnosticul de meduloblastom (tumora de trunchi cerebral, grad 4).

Vestea a venit ca un traznet mai ales ca nu avusese nici o problema de sanatate pana atunci, era un copil normal, cu o inteligenta de neimaginat, premiant, ce nu dadea niciun semn ca ar fi prezentat problem de sanatate. Pe 1 aprilie, a fost operat la Iasi, dar din pacate tumora nu a fost indepartata in totalitate, din cauza pozitiei. La implinirea varstei de 8 ani nu a fost asa cum ne-am fi asteptat dar eram fericiti ca era bine si scapase de ce fusese mai greu. Asta credeam noi atunci, dar greul abia incepuse.

Am plecat la Cluj pentru sedinte de chimioterapie, am terminat 8 sedinte si in octombrie, in urma unui RMN, s-a constatat ca tumora crescuse la loc. Ne-am intors la Iasi si pe 3 noiembrie a fost operat a doua oara, dar din acelasi motiv ca data trecuta, nu s-a putut face mare lucru, sansele fiind nule.

Cu inima sfasiata am inceput sa cautam solutii si in afara tarii, iar raspunsul a venit din Turcia, unde pe 11 decembrie Edi a fost operat a treia oara. Acolo i s-a indepartat tumora si am inceput in data de 21 decembrie sedintele de radioterapie si chimioterapie simultan, tratament foarte agresiv si greu de suportat pentru un copil care suferise 3 interventii chirurgicale intr-un an. Am stat in Turcia 8 luni de zile si in august 2015 ne-am intors plini de speranta ca o sa fie bine. A urmat un an de controale la fiecare 3 luni, RMN-uri, analize, emotii rezultate care nu au fost de fiecare data bune, deoarece radioterapia a lasat urme asupra creierului, acum Edi avand deficiente in mers, vaz, memorie si in atentie, dar eram multumiti ca era bine , cu acestea ne descurcam, face recuperare si speram ca o sa se imbunatateasca starea lui. Dar acum, in august 2016, la controlul de un an, s-a constatat ca a aparut o formatiune tumorala in acelasi loc ce i-a provocat o pareza faciala pe partea stanga. Tumoarea fiind de dimensiuni foarte mici, medicii au decis ca cea mai buna solutie ar fi o interventie cu GAMMA KNIFE pentru a-i opri evolutia, astfel incat lupta lui Edi si a noastra sa nu fie in zadar. Aceasta interventie costa 8500 de euro, banii pe care bineinteles ca nu ii avem. Am luptat atata timp cu aceasta boala crunta si nu vrem sa ne oprim aici. Vrem ca Edi sa se bucure in continuare de familia lui si de viata, asa cum este ea, trebuie traita si e de datoria noastra sa luptam pana la capat.


Mai multe detalii puteți găsi aici: https://salveazaoinima.ro/campaigns/topliceanu-eduard/


Suma de 450 euro reprezintă o parte din cei 9500 euro de care Eduard are nevoie.

Susținători (7)

 1. Ionuț Urzeală 
  3 years ago
  25 €
 2. Cristina Piram 
  3 years ago
  20 €
 3. Mariana Nistor 
  3 years ago
  100 €
 4. Ramona Bilic 
  3 years ago
  110 €
 5. Ana Iulia Spătărescu 
  3 years ago
  50 €
 6. Domnica Bilic 
  3 years ago
  50 €
 7. Ionuț Nistor 
  3 years ago
  100 €

Auch! Ai nevoie de un browser mai modern să poți access acest site. Ne pare rău. :)

Please upgrade today!

Meniu