Imi Daruiesc Ziua Cadou pentru – Cutia cu zambete

 • Descriere
 • Detalierea bugetului
 • Comentarii
 • Susținători
deliu.lidia@gmail.com

Proiectul își propune ca de Crăciun să aducă mai multe zâmbete tuturor acelor copii și bătrâni mai puțin norocoși.


De Crăciun, ne propunem să aducem un strop de fericire pentru 150 de copii beneficiari ai Hospice Casa Sperantei (copii cu boli limitatoare de viata, precum si copii ai pacientilor adulti aflati in evidenta Hospice) si pentru inca 200 de copii din familii defavorizate din București, Buhuşi, Constanţa, Baia Mare, Merişani, Suduleni.


Ne propunem să ajutăm și 100 de bătrâni din azilele din sectorul 6 din București, să aibă o sărbătoare așa cum se cuvine. Le vom pregati cate un pachetel cadou si o zi speciala in care sa se bucure de magia sarbatorilor.


De asemenea, pentru noi, oamenii străzii nu sunt invizibili si ne dorim să aducem bucuria Crăciunului și oamenilor singuri și uitați pe străzile din București si din alte orase din Romania.


Donațiile se pot face online prin accesarea butonului roz "Susține campanie" sau prin transfer bancar în contul Asociației Îmi Dăruiesc Ziua Cadou - RO25RNCB0082148374380001, deschis la BANCA COMERCIALĂ ROMÂNĂ, sucursala Unirea București, (facand referire la campania mea).

 • Zambete pentru persoanele fara adapost: produse de igiena personala, saci de dormit, manusi, fulare, caciuli = aprox. 20 Euro;

Susținători (4)

 1. Lidia Magdalena Deliu 
  3 years ago
  35 €
 2. Costin Toma 
  3 years ago
  22 €
 3. DIACONU ANDREIA 
  3 years ago
  25 €
 4. Andreea Cramer 
  3 years ago
  25 €

Auch! Ai nevoie de un browser mai modern să poți access acest site. Ne pare rău. :)

Please upgrade today!

Meniu