Imi Daruiesc Ziua Cadou pentru Carmen

  • Descriere
  • Detalierea bugetului
  • Comentarii
  • Susținători
dianapirga@gmail.com

Daca ne gandim la ce faceam noi la 10 ani probabil ca ne-am aduce aminte de supararea de dimineata cand te trezeau parintii sa mergi la scoala, de temele care nu te lasau sa te joci chiar toata dupa masa, de faptul ca nu iti placea mancarea pe care ti-o facea bunica, de jucaria pe care ti-a stricat-o fratele/sora, lucruri care la momentul respectiv ti se pareau adevarate drame.


Sa ne gandim acum la ce face Carmen la 10 ani, un copil asa cum ai fost si tu care insa are un spatiu limitat de joaca intr-un spital, si-ar dori sa se trezeasca dimineata sa mearga la scoala si nu la tratament, si-ar dori sa isi viziteze bunica si sa se bucure de toata atentia ei.


Carmen are 10 ani si de un an a fost diagnosticata cu meduloblastom de fosa posterioara adica tumoră maligna cerebrala.


Eu imi doresc pentru Carmen sa creasca mare si sanatoasa, sa mearga la scoala, sa calatoreasca, sa iubeasca si mi-as mai dori ca impreuna cu prietenii mei cu suflet mare sa o ajutam pe Carmen sa isi termine tratamentul.


Va multumesc mult pentru sustinere :)


Donatiile se pot face prin PayPal, aici pe site, prin accesarea butonul roz de "Sustine campanie", sau in contul Asociatiei Imi Daruiesc Ziua Cadou : RO25RNCB0082148374380001,deschis la BANCA COMERCIALĂ ROMÂNĂ, sucursala Unirea București, (facand referire la campania mea)

Susținători (1)

  1. Andra Maria Raileanu 
    3 years ago
    66 €

Auch! Ai nevoie de un browser mai modern să poți access acest site. Ne pare rău. :)

Please upgrade today!

Meniu