Îmi Dăruiesc Ziua Cadou pentru campania Salvează Inima unui Copil

  • Descriere
  • Detalierea bugetului
  • Comentarii
  • Susținători
tania.serbanoiu@gmail.com

Pe 2 iulie, de ziua mea, vreau sa-mi dedic sprijinul asociatiei Help Romania, in proiectul " Salveaza inima unui copil".

Prin campania Îmi Dăruiesc Ziua Cadou ma puteti sprijini si voi, toti aceia care doriti sa-mi faceti "un cadou", cat de mic, redirectionat catre David.


David este un baiat de 5 ani care a fost diagnosticat cu defect septal atrial si are nevoie urgent de o interventie chirurgicala complexa si extrem de costisitoare pentru a putea fi salvat.


Paun Stefan David are 5 ani si zece luni si ii place foarte mult sa mearga la gradinita. Masinutele sunt jucariile lui preferate si viseaza sa fie pilot, cand va fi mare. Inca de la varsta de 6 luni cand a avut prima pneumonie, problemele de sanatate pentru David s-au tinut lant. Fata palida, buzele vinetii, senzatia de voma si lesinurile tot mai dese au ingrijorat-o pe mama lui, care l-a dus la medic pentru consult. Diagnosticul corect a fost stabilit abia in februarie 2015, cand defectul septal atrial pe care David il are, masura deja 2,6 cm. Pentru el, sansa de supravietuire este de corectie a acestei malformatii cardiace congenitale si inchidere a defectului cat mai repede posibil. David locuieste impreuna cu parintii si cei 5 frati ai lui, intr-o casuta mica, cu 2 camere in Judetul Dambovita. Toata familia traieste dintr-un ajutor social de 370 lei, alocatia copiilor si putinii bani pe care tatal ii castiga din munca la camp. Pentru ei, plata unei asemenea interventii pentru David ar fi imposibil de facut. De aceea, avem nevoie de ajutorul vostru sa salvam inima lui David, pentru ca atunci cand va fi mare sa-si implineasca visul!


Banii strânși în urma campaniei vor contribui la suma totală de 6700 euro necesară pentru intervenția chirugicală a lui David Ștefan

Susținători (1)

  1. Tania Serbanoiu 
    3 years ago
    127 €

Auch! Ai nevoie de un browser mai modern să poți access acest site. Ne pare rău. :)

Please upgrade today!

Meniu