Imi daruiesc ziua cadou pentru caminul Andreei si Florentinei Dulovet

 • Descriere
 • Detalierea bugetului
 • Comentarii
 • Susținători
andreea_m_88@yahoo.com

Este vorba despre o familie cu doua fetite, parasite de mama,  ce locuieste izolata intr-o casa fara apa si electricitate,  departe de prima urma de civilizatie. Cele doua copile, Andreea (9 ani) si Florentina (13 ani), sunt nevoite sa strabata zilnic, pe jos, kilometri intregi pentru a ajunge la scoala, pe o cararuie ce trece printr-o padure si pe o porțiune de pasune scurmata de porci mistreti.


Pana nu demult, tatal lor a lucrat la o firma de construcii in Cluj Napoca, ele fiind crescute de bunica lor care s-a stins din viata in urma cu cateva luni.  Reintors acasa, barbatul este acum si mama si tata pentru cele doua fete. El este cel care spala, face de mancare, face curatenie si are grija de casa, ajutat, bineinteles, si de fete. Asta ca sa nu mai vorbim de animalele pe care le creste — un porc, o vaca si doua juninci, sau de munca la camp, unde a cultivat in acest an cartofi și cereale. Ocupat cu munca in casa si cu ingrijirea celor doua fete, barbatul nu a mai putut merge la lucru, singurul venit al familiei fiind, în prezent, cei 168 de lei reprezentați de alocația fiicelor. In plus, fetele resimt tot mai mult izolarea de comunitate, lipsa curentului electric, a apei curente și drumul lung  pe care trebuie sa-l faca pentru a ajunge la școala. De cele mai multe ori se trezesc la cinci dimineata pentru a ajunge la microbuzul de sapte-sapte jumate care sa le transporte la scoala.


Gratie unei mobilizari impresionante a unor oameni inimosi s-a reusit strangerea unei sume partiale pentru achizitionarea unei casute intr-un sat apropiat, astfel incat micutele sa fie integrate intr-o comunitate si sa le fie mai accesibil drumul zilnic ce-l au de strabatut catre scoala.


Putin cate putin si speram ca pana de Mos Niculae  se va reusi strangerea sumei necesare pentru ca Andreea si Florenina sa aiba parte de o surpriza,  o casa in care-si vor putea petrece o copilarie fericita asa cum am avut si noi parte.


Multumim mult donatorilor cu suflet mare. :)


Dar din dar se face din rai!


Donațiile se pot face online prin accesarea butonului roz "Susține campanie" sau prin transfer bancar în contul Asociației Îmi Dăruiesc Ziua Cadou - RO25RNCB0082148374380001, deschis la BANCA COMERCIALĂ ROMÂNĂ, sucursala Unirea București, (facand referire la campania mea).


 

Suma colectata va ajuta la acoperirea partiala a costului de cumparare a unei locuinte mai apropiate de civilizatie, unde familia Dulovet sa poata duce un trai mai linistit, in mijlocul unei comunitati.

 

Mai multe informatii se pot gasi la  urmatoarele link-uri:

http://www.agerpres.ro/romania-colorata/2016/11/06/reportaj-salaj-departe-dar-nu-singuri-o-poveste-impresionanta-despre-conectarea-la-civilizatie-a-unei-familii-izolate-13-22-06

Organizarea unui targ caritabil:     https://www.facebook.com/events/1216790005062951/

Campanie umanitara Casa din fotografii:    https://www.facebook.com/events/208311016271705/

 

 

Susținători (8)

 1. Andreea Mesesan 
  3 years ago
  11 €
 2. TISE IOANA VIOLETA 
  3 years ago
  14 €
 3. Valeria Roxana Mihali 
  3 years ago
  25 €
 4. Andreea Mesesan 
  3 years ago
  70 €
 5. sarca delia anastasia 
  3 years ago
  25 €
 6. OVIDIU MESESAN 
  3 years ago
  60 €
 7. ANDREI MESESAN 
  3 years ago
  60 €
 8. Andreea Mesesan 
  3 years ago
  5 €

Auch! Ai nevoie de un browser mai modern să poți access acest site. Ne pare rău. :)

Please upgrade today!

Meniu