Îmi Dăruiesc Ziua Cadou pentru ca educatia sa devina o normalitate

 • Descriere
 • Detalierea bugetului
 • Comentarii
 • Susținători
firu.cosmin13@yahoo.com

3 iunie 2017, pentru mine si poate pentru multi altii in lumea asta, marcheaza ziua in care se implinesc 25 de ani de invatare, 25 de ani de evolutie..


Pe scurt, este ziua mea de nastere si ca in fiecare an, de cand Ramona Bilic (aka Ramonik) mi-a propus sa lucram la proiectul ei prin care isi propunea sa schimbe lumea, #imidaruiescziuacadou. Nu stiu altii, dar stiu sigur ca pe mine m-a schimbat si m-a facut sa vad altfel lumea in care traim si m-a sensibilizat, in ceea ce priveste modul in care se intampla lucrurile in societatea romaneasca.
Anul acesta, de ziua mea imi propun sa creez o campanie de strangere de fonduri pentru o clasa de elevi din comuna Gălbinași.
De ce?


> Pentru ca sunt de parere ca abandonul scolar este motivul pentru care tara noastra nu este acolo unde ar trebui sa fie.

> Pentru ca se pierd talente, din cauza ca foarte multi copii cu potential se pierd pe drum, fie din cauza neajunsurilor, fie din cauza lipsei de incredere a acestora in sistemul de invatamant.

> Pentru ca acesti copii, pot fi poate doctorii in mainile carora o sa atarne viata mea la un moment dat.

> Pentru ca oricine are dreptul la normalitate, iar educatia ar trebui privita ca o normalitate, nu un privilegiu.


Cum?


Pai impreuna cu echipa #imidaruiescziuacadou si cu Mina Gălii (profesoara la o clasa de la scoala din comuna Gălbinași), am decis sa organizam o scoala de vara pentru acesti copii.


De ce "Scoala de vara"?


Copiii de aici, sunt copii cu greutati in familie, copii care trebuie sau sunt pusi sa munceasca inca de la varsta in care ar trebui ca principala lor grija sa fie urmatorul joc dupa ce se plictisesc de "castel" sau "ratele si vanatorii", iar acest lucru ii face pe multi sa vada scoala ca o pierdere de timp, lipsind-o de pic de interes din partea acestora.


Care o sa fie activitatile acestui proiect?


Pai, momentan inca nu exista o lista de activitati, intrucat nu se stie care va fi suma care va putea fi investita, dar si dupa o analiza a nevoilor celor 30-40 de copii care vor beneficia de aceasta "scoala de vara".

Cateva care vor fi luate in considerare, cu siguranta sunt: drumming cu Jean Baptiste, atelier de cusut, improvizație, vorbit in public.
Pe final, trebuie sa imi arat admiratia si pentru Mina Gălii, o profesoara exemplu, care este demna de toata admiratia noastra pentru alegerile pe care le-a facut , atunci cand a decis sa devina profesor #teachforromania la scoala din comuna Gălbinași. Ea face naveta in fiecare zi pentru ai invata lucruri noi pe elevii de acolo, ceea ce ne spune inca o data cat de speciali sunt elevii nostri.


Cei care cred ca se pot implica, au trei optiuni:

1. Prin intermediul butonului de "Sustine campanie" de pe pagina de campanie.

2. Punand la dispozitie diferite materiale care ne-ar putea fi utile sa implementam cu succes acest proiect.

3. Prin metoda cea mai de succes "Sharing is caring", asa ne ajutati sa ajungem la the right people in the right place.


#imidaruiescziuacadou #zileledenasterefaclumeamaibuna #teachforromania


Donațiile se pot face online prin accesarea butonului roz "Susține campanie" sau prin transfer bancar în contul Asociației Îmi Dăruiesc Ziua Cadou - RO25RNCB0082148374380001, deschis la BANCA COMERCIALĂ ROMÂNĂ, sucursala Unirea București, (facand referire la campania mea).


Suma donata, va acoperi costurile implementarii proiectului "Scoala de vara" din comuna Gălbinași.

Susținători (9)

 1. Irina Simulescu 
  3 years ago
  11 €
 2. Cosmin Sandu 
  3 years ago
  8 €
 3. Cosmin Nicușor Firu
  Cosmin Nicusor Firu 
  3 years ago
  25 €
 4. Catalin Petrut Stancu 
  3 years ago
  15 €
 5. Alexandra Pitigoi 
  3 years ago
  10 €
 6. Sergiu-Ionut Vacarescu 
  3 years ago
  15 €
 7. Octavian Vacarescu 
  3 years ago
  10 €
 8. Ramona Bilic 
  3 years ago
  45 €
 9. Ciurea Adina Maria 
  3 years ago
  10 €

Auch! Ai nevoie de un browser mai modern să poți access acest site. Ne pare rău. :)

Please upgrade today!

Meniu