Imi Daruiesc Ziua Cadou pentru C.

 • Descriere
 • Comentarii
 • Susținători
mihaelab777@gmail.com

Astăzi împlinesc 30 ani. Mereu am auzit că este vârsta cea mai frumoasă. Se spune că te maturizezi, că ai adunat suficiente experiențe pentru a porni spre o altă etapă și am găsit proiectul să mă ajute să fac primul pas spre aceasta. Etapa în care îmi doresc să fiu mai atentă la nevoile celor de lângă mine. Cu câteva seri în urmă am auzit de proiectul acesta care mi-a răsunat în suflet , așa mi-am dat seama că un gest mic ca acesta poate face o mare diferență pentru cei care au nevoie de implicarea oamenilor de lângă ei. Fie că îi cunosc, fie că nu.


C. este un băiețel care, la vârsta lui, de doar 1 an și 10 luni, a dus deja câteva bătălii. Născut cu o malformație cardiacă complexă, C. și-a petrecut primele cinci luni din viață făcând naveta între spitalele din România. A trecut prin multe mâini și a durat ceva până să le găsească pe unele care să fie deschise doar pentru el. Vreau să îl ajut. Băiețelul are nevoie de terapie specializată pentru a fi bine și pentru a se recupera." Așa am făcut cunostință cu C.


M-aș bucura să îmi spui La Mulți Ani cu o donație.


Donațiile se pot face online, aici pe site prin accesarea butonului roz Susține campanie sau direct în contul Asociației Îmi Dăruiesc Ziua Cadou: RO25RNCB0082148374380001, deschis la BANCA COMERCIALĂ ROMÂNĂ, sucursala Unirea București, (făcând referire la campania mea).


Susținători (5)

 1. Irina Grosu 
  2 years ago
  22 €
 2. Gheniu Doru marian 
  2 years ago
  20 €
 3. Stefan Piciorea 
  2 years ago
  11 €
 4. Constantin Marian Cătălin 
  2 years ago
  22 €
 5. Claudia Mihaela Dragan 
  2 years ago
  22 €

Auch! Ai nevoie de un browser mai modern să poți access acest site. Ne pare rău. :)

Please upgrade today!

Meniu