Imi daruiesc ziua cadou pentru Baby Care Sibiu

 • Descriere
 • Detalierea bugetului
 • Comentarii
 • Susținători
xyove@yahoo.com
Ar trebui ca de ziua noastra sa ne dorim ceea ce nu avem,nu? Anul acesta am decis ca am de toate, ca am viata si ca pot respira, ca imi pot tine copiii in brate si ca pot fi imbratisata de sotul meu oricand vreau. Anul acesta imi daruiesc ziua cadou pentru cei care nu au nici sanse la viata, prea multe . Copiii nascuti prematur in Romania se lupta cu moartea si o pot invinge doar ajutati de aparatura performanta din sectiile de neonatologie. Vreau sa contribuim impreuna la dotarea sectiei din Sibiu cu aparatura noua.

Asociația Baby Care Sibiu are ca scop principal îngrijirea în cele mai bune condiții şi în siguranţă a nou-născuților și prematurilor internați în terapia intensivă neonatală a Spitalului Clinic Județean de Urgență Sibiu. Ei isi  doresc să:

- amelioreze îngrijirea acordată nou-născuților prin asigurarea nevoilor de aparatură medicală,

- asigure calitatea și siguranța îngrijirilor și tratamentelor acordate nou-născuților (pulsoximetre, monitoare pentru oximetria cerebrală, service specializat, etc.),

- asigure continuitatea aprovizionării cu materiale sanitare și consumabile, necesare pentru terapia intensivă a nou-născuților și prematurilor, - sprijinia familiile ai căror copii sunt internați în terapia intensivă neonatală,

- educe părinţii pentru sănătatea şi dezvoltarea armonioasă a copiilor,

- educe personalul medical pentru a putea oferi cele mai moderne îngrijiri şi terapii copiilor internaţi în terapia intensivă neonatală dar şi sprijin familiilor acestora.


Donațiile se pot face online prin accesarea butonului roz "Susține campanie" sau prin transfer bancar în contul Asociației Îmi Dăruiesc Ziua Cadou - RO25RNCB0082148374380001, deschis la BANCA COMERCIALĂ ROMÂNĂ, sucursala Unirea București, (facand referire la campania mea).

 


Cu suma stransa voi contribui la achizitionarea de noi aparate nesesare ingrijirii nou-nascutilor prematur din Maternitatea Spitalului Judetean Sibiu. Avand in vedere costurile de mii de euro ale aparatelor necesare, aceasta contributie va fi una mica dar extrem de importanta pentru acei bebelusi si pentru parintii lor.

Susținători (8)

 1. BANCIU ILIE CLAUDIU 
  3 years ago
  10 €
 2. DANIELA SIMIONESCU 
  3 years ago
  5 €
 3. Călin Cristian Jurj 
  3 years ago
  111 €
 4. Tiberiu George Jurj 
  3 years ago
  20 €
 5. zlate cristina 
  3 years ago
  25 €
 6. Roxana Anutoiu 
  3 years ago
  5 €
 7. marti simona 
  3 years ago
  5 €
 8. MARIA LIVIA OGNEAN 
  3 years ago
  10 €

Auch! Ai nevoie de un browser mai modern să poți access acest site. Ne pare rău. :)

Please upgrade today!

Meniu