Imi Daruiesc Ziua Cadou pentru Asociatia Ana si Copiii

 • Descriere
 • Detalierea bugetului
 • Comentarii
 • Susținători
emma_anghel1988@yahoo.com

Prin campaniile desfasurate pe platforma www.imidaruiesc-ziuacadou.ro, Asociatia isi propune sa acoperecosturile necesare organizarii zilelor de nastere ale copiilor din programele lor. De mai bine de 9 ani, in ultima vineri a fiecarei luni, la Centrele de Zi “Ana si Copiii” sunt sarbatoriti copiii a caror zi de nastere a fost in luna respectiva. Evenimentul este asteptat cu multa nerabdare, atat de cei mai pitici dintre ei, cat si de cei mai mari. Credem ca fiecare copil merita sa aiba o zi de nastere memorabilia!


Donatiile se pot face online, aici pe site, prin PayPal sau direct in contul Asociatiei Imi Daruiesc Ziua Cadou: RO25RNCB0082148374380001, deschis la BANCA COMERCIALĂ ROMÂNĂ, sucursala Unirea București, (facand referire la campania mea).


Suma va acoperi costul petrecerii aniversare pentru sarbatoritii lunii Februarie.Diferenta donatiilor va merge catre fondul creat pentru construirea noului Centru de Sprijin Educational “Ana si Copiii”, situat la intersectia Bucuresti, Ilfov, Calarasi. Aici se va lucra zilnic cu 100 de copii.

Susținători (6)

 1. Constantin Andreea 
  2 years ago
  30 €
 2. Hoang Nguyen 
  2 years ago
  50 €
 3. ANA-MARIA MLADINESCU 
  2 years ago
  33 €
 4. Adrian Mitran 
  2 years ago
  35 €
 5. oana anghel 
  2 years ago
  50 €
 6. Iordache Alexandru 
  2 years ago
  35 €

Auch! Ai nevoie de un browser mai modern să poți access acest site. Ne pare rău. :)

Please upgrade today!

Meniu