Imi daruiesc ziua cadou pentru asociatia "Ana si copiii

 • Descriere
 • Detalierea bugetului
 • Comentarii
 • Susținători
ioana.mihai88@gmail.com

Asociatia “Ana si Copiii” este una dintre organizatiile care, de mai bine de 10 ani, ajuta la prevenirea abandonului scolar si familial al copiilor provenind din familii aflate in dificultate. Fac acest lucru prin coordonarea a 2 centre de zi in Bucuresti si Prahova, unde zilnic vin copii cu varste intre 3 si 17 ani.


Asociatia “Ana si Copiii” sprijina totodata alti 234 de copii din judetele Giurgiu, Ilfov, Calarasi, Prahova, Bucuresti prin interventii punctuale (donatii haine, produse alimentare, produse de ingrijre personala, etc).


Donațiile se pot face online prin accesarea butonului roz "Susține campanie" sau prin transfer bancar în contul Asociației Îmi Dăruiesc Ziua Cadou - RO25RNCB0082148374380001, deschis la BANCA COMERCIALĂ ROMÂNĂ, sucursala Unirea București, (facand referire la campania mea).

Prin suma colectata contribuim la acoperirea costurilor necesare organizarii zilelor de nastere ale copiilor din programele asociatiei. in fiecare vineri a fiecarei luni sunt sarbatoriti copiii a caror zi de nastere a fost in luna respectiva. 100 lei/copil acopera tortul si cadoul. Diferenta donatiilor va merge catre fondul creat pentru construirea noului Centru de Sprijin Educational “Ana si Copiii”, situat la intersectia Bucuresti, Ilfov, Calarasi. Aici se va lucra zilnic cu 100 de copii.

Susținători (11)

 1. Mihai Constantinescu 
  7 months ago
  22 €
 2. Anca Laura Minuta 
  7 months ago
  15 €
 3. Florin Stefanescu 
  7 months ago
  44 €
 4. Nicoleta Rujinschi 
  7 months ago
  33 €
 5. Ionela Geabelea 
  7 months ago
  22 €
 6. Alexandru Berdila 
  7 months ago
  28 €
 7. Anca Zlavog 
  9 months ago
  23 €
 8. anca paun 
  9 months ago
  20 €
 9. Irina Dinescu 
  9 months ago
  70 €
 10. BOGDAN GROPENEANU 
  9 months ago
  15 €
 11. miruna gheorghita 
  9 months ago
  15 €

Auch! Ai nevoie de un browser mai modern să poți access acest site. Ne pare rău. :)

Please upgrade today!

Meniu