Îmi dăruiesc ziua cadou pentru ARTISTIC AND SOCIAL REVOLUTION ASSOCIATION

 • Descriere
 • Detalierea bugetului
 • Comentarii
 • Susținători
simualex@me.com

Doresc să transform cadoul meu de la cei dragi într-un cadou drag celor dragi mie. Știu că mulți copii sau oameni de diferite vârste nu au acces la muzică sau la concerte. Cel mai frumos cadou pe care pot să-l primesc de ziua mea este ajutorul prietenilor și celor apropiați în scopul de a oferi muzică celor ce nu au acces ușor la ea.


Astfel că îmi doresc să transform cadourile de ziua mea în donații pentru ASRA. ASRA - Artistic and Social Revolution Association - este o organizație ce își propune organizarea și desfășurarea de spectacole exclusiv de către copii pentru copii, promovând educația non formală prin artă, cât și incluziunea socio-culturală.


ASRA aduce proiecte de educație muzicală în școli organizând spectacole de muzică clasică cu repertoriu adaptat vârstei, prezentate într-un mod atractiv și interactiv.


Pe lângă aceste proiecte, ASRA organizează și concerte caritabile susținute de copii. Cu banii strânși din concertele lor anterioare au ajutat nominal persoane aflate în nevoie sau au renovat spații din secțiile de pediatrie din cadrul unor spitale.


Sper ca suma strânsă de ziua mea să poată acoperi costurile organizării următorului eveniment caritabil organizat de copiii beneficiari ai organizației.


Donațiile se pot face online prin accesarea butonului roz "Susține campanie" sau prin transfer bancar în contul Asociației Îmi Dăruiesc Ziua Cadou - RO25RNCB0082148374380001, deschis la BANCA COMERCIALĂ ROMÂNĂ, sucursala Unirea București, (facand referire la campania mea).


Sper ca suma strânsă să poată să acopere costurile organizării următorului eveniment caritabil organizat de copiii beneficiari ai organizației.

Susținători (11)

 1. Alexandru Simu 
  3 years ago
  300 €
 2. Dana Mihaela Vuijk 
  3 years ago
  22 €
 3. Suzana Teodora Lascu 
  3 years ago
  4.50 €
 4. Catalin Alecu 
  3 years ago
  10 €
 5. Aida Chiciudeanu 
  3 years ago
  5 €
 6. Alexandru Simu 
  3 years ago
  35 €
 7. Ioan Popa 
  3 years ago
  50 €
 8. Madalina Tureatca 
  3 years ago
  20 €
 9. Alexandru Simu 
  3 years ago
  25 €
 10. Alexandru Simu 
  3 years ago
  20 €
 11. Florentina Viorica Cernica 
  3 years ago
  10 €

Auch! Ai nevoie de un browser mai modern să poți access acest site. Ne pare rău. :)

Please upgrade today!

Meniu