Imi daruiesc ziua cadou pentru – Ana si Copiii

 • Descriere
 • Detalierea bugetului
 • Comentarii
 • Susținători
razvansodoleanu@gmail.com

In luna Februarie implinesc 30 de ani, si as vrea sa-mi daruiesc ziua copiilor sustinuti de organizatia Ana si Copiii.


Asociatia “Ana si Copiii” este una dintre organizatiile care, de mai bine de 10 ani, ajuta la prevenirea abandonului scolar si familial al copiilor provenind din familii aflate in dificultate. Facem acest lucru prin coordonarea a 2 Centre de Zi in judetele Bucuresti si Prahova. Aici vin zilnic 83 de copii cu varste intre 3 si 17 ani. Serviciile pe care copiii le primesc includ: 2 mese/zi, sprijin la teme, activitati de dezvoltare personala, suport medical, donatii produse, consiliere pentru parinti. Dincolo de cei 83 de copii cu care lucram zi de zi,  Asociatia “Ana si Copiii” sprijina totodata alti 234 de copii din judetele Giurgiu, Ilfov, Calarasi, Prahova, Bucuresti prin interventii punctuale (donatii haine, produse alimentare, produse de ingrijre personala, etc).


Donațiile se pot face online, aici pe site prin accesarea butonului roz Susține campanie sau direct în contul Asociației Îmi Dăruiesc Ziua Cadou: RO25RNCB0082148374380001, deschis la BANCA COMERCIALĂ ROMÂNĂ, sucursala Unirea București, (făcând referire la campania mea).


Suma pe care vrea s-o colectez va acoperi chetuielile necesare copiilor defavorizati sustinuti de Ana si Copiii, incluzand sarbatorirea zilei lor de nastere. Sumele ramase in plus vor fi folosite pentru ridicarea unui centru de sprijin educational, la intersectia Bucuresti-Ilfov si Calarasi, care va gazdui si ajuta 100 de copii.

Sumele pot fi donate aici pe site, prin paypal, sau in contul asociatiei "Imi daruiesc ziua cadou", RO25RNCB0082148374380001, deschis la BCR, mentionand campania mea.

Multumesc,

Razvan

Susținători (9)

 1. Alice Ioana Serbanescu 
  2 years ago
  22 €
 2. Claudiu Sodoleanu 
  2 years ago
  75 €
 3. Calin Barbu 
  2 years ago
  7 €
 4. Mircea Gastaldo 
  2 years ago
  15 €
 5. Dragos Nicolae Badan 
  2 years ago
  22 €
 6. Iulia Florentina Duta 
  2 years ago
  11 €
 7. Coman Daniela 
  2 years ago
  15 €
 8. radu constantin 
  2 years ago
  20 €
 9. Alexandra Brici 
  2 years ago
  7 €

Auch! Ai nevoie de un browser mai modern să poți access acest site. Ne pare rău. :)

Please upgrade today!

Meniu