ceva-dif

VREM SĂ: Aducem mai multă valoare zilelor de naștere

Multora dintre noi ni s-a întâmplat cel puțin o dată să fim întrebați ce ne dorim de ziua noastră și să nu avem un răspuns. Deși intențiile prietenilor au fost de fiecare dată bune, am primit ulterior cadouri de care nu aveam nevoie ori nu ne-au plăcut.

Anul ăsta, de ziua ta, îți propunem să uiți de cadourile mai puțin reușite și să faci ceva deosebit. Imaginează-ți câtă bucurie poate să îți aducă bucuria pe care ai adus-o tu altora.


VREM SĂ: Susținem dezvoltarea proiectelor non-guvernamentale

Avem nevoie de ajutorul tău în a susține dezvoltarea proiectelor cu impact social.sigur Pentru a înțelege destinația donațiilor tale și a crește impactul acestora, îți punem la dispoziție următoarele:

Bullet_Cadouprezentarea cât mai detaliată a activităților și a resurselor financiare din spatele proiectelor urcate pe site;

Bullet_Cadoukituri de comunicare necesare promovării campaniei tale în rândul prietenilor;

Bullet_Cadoudreptul de a cere dovada investițiilor proiectului pe care l-ai susținut, ulterior desfășurării acestuia.


werwer

VREM SĂ: Încurajăm donațiile online

Deși nu există statistici la nivelul donațiilor online din România, istoricul privind evoluția accelerată a dezvoltării și utilizării online-ului în activitatea noastră de zi cu zi ne confirmă potențialul mare al acestui tip de donații. Platforma www.imidaruiesc-ziuacadou.ro pune la dispoziție un instrument rapid, facil și securizat de donații online, prin care oricine poate contribui în a face viața altora mai ușoară.

Slogan

Auch! Ai nevoie de un browser mai modern să poți access acest site. Ne pare rău. :)

Please upgrade today!

Meniu