Imi Daruiesc Ziua Cadou pentru ~Ana si Copiii~

  • Descriere
  • Detalierea bugetului
  • Comentarii
  • Susținători
laurafilip89@yahoo.com

Asociatia “Ana si Copiii” este una dintre organizatiile care, de mai bine de 10 ani, ajuta la prevenirea abandonului scolar si familial al copiilor provenind din familii aflate in dificultate. Facem acest lucru prin coordonarea a 3 Centre de Zi in judetele Bucuresti, Prahova si Calarasi. Aici vin zilnic 150 de copii cu varste intre 3 si 17 ani. Serviciile pe care copiii le primesc includ: 2 mese/zi, sprijin la teme, activitati de dezvoltare personala, suport medical, donatii produse, consiliere pentru parinti. Dincolo de cei 150 de copii cu care lucram zi de zi,  Asociatia “Ana si Copiii” sprijina totodata alti 167 de copii din judetele Giurgiu, Ilfov, Calarasi, Prahova, Bucuresti prin interventii punctuale (donatii haine, produse alimentare, produse de ingrijre personala, etc).


Donatiile se pot face online, aici pe site, prin PayPal sau direct in contul Asociatiei Imi Daruiesc Ziua Cadou: RO25RNCB0082148374380001, deschis la BANCA COMERCIALĂ ROMÂNĂ, sucursala Unirea București, (facand referire la campania mea, "campanie Laura Filip"


Suma se va folosi pentru cei 11 sarbatoriti ai lunii august din familia "Ana si Copiii": cadouri, torturi si alte elemente ale petrecerii :)

Prin campaniile desfasurate pe platforma www.imidaruiesc-ziuacadou.ro, Ana si Copiii isi doreste sa acopere costurile necesare organizarii zilelor de nastere ale copiilor din programele lor. De mai bine de 9 ani, in ultima vineri a fiecarei luni, la Centrele de Zi “Ana si Copiii” sunt sarbatoriti copiii a caror zi de nastere a fost in luna respectiva. Evenimentul este asteptat cu multa nerabdare, atat de cei mai pitici dintre ei, cat si de cei mai mari. Cred, alaturi de "Ana si Copiii", ca fiecare copil merita sa aiba o zi de nastere memorabilia!

Susținători (1)

  1. Claudiu Nicolae Gazdac 
    2 years ago
    22 €

Auch! Ai nevoie de un browser mai modern să poți access acest site. Ne pare rău. :)

Please upgrade today!

Meniu