Auzi, scumpa, mai ții minte bluza aia faină pe care ți-am luat-o cadou de ziua ta acum 2 ani?

Da, sigur că da!

Păi și unde e, de ce nu o porți?

Pentru că…

Îți zic eu de ce. Pentru că nu ți-a plăcut. Și chiar dacă ți-ar fi plăcut, oricum nu mai ții minte care era, căci ai primit atâtea bluze cât să îmbraci toată scara. Serios, o bluză? Încă o bluză? Adică da, marfă, o bluză, cadou, căci este ziua ta și primești cadouri, iuhuuu! Dar, să mai ții minte care și de la cine, deja e prea mult.

Ce ar fi dacă te scutești de stresul ăsta? Să nu mai trebuiască să reții și să te îmbraci fix cu bluza aia când te întâlnești cu prietena ta? Nu mai bine faci și tu un gest frumos și de ziua ta îi recomanzi să îți ia un cadou cu adevărat special? Ce ar fi să ajuți tu pe alții să fie măcar un pic îmbrăcați, iarna, dacă le e frig? Recomandă-i prietenei tale ca de ziua ta să nu îți mai cumpere o altă bluziță, ci să doneze banii pentru o cauză frumoasă, pe care o găsește aici, la noi, pe site, pe #imidaruiescziuacadou. Scapă și ea săraca de alergat prin magazine, căci probabil ea se chinuie un pic până îți alege încă o bluziță și face împreună cu tine o faptă frumoasă, iar data viitoare când te va intreba “mai ții minte cadoul ăla”, o să zâmbiți fericite, împreună, căci vă va lega încă o amintire frumoasă.

Pe Andreia Diaconu o găsiți aici.

––-

Dacă vrei să te alături celor care scriu pentru noi sau vrei să ne ajuți cu extinderea proiectului, trimite-ne un mail la ramona@imidaruiesc-ziuacadou.ro. Pentru că suntem responsabili la joburile din timpul zilei,  nu promitem răspunsuri instant, dar în maxim 24 ore.