Asociatia Unu si Unu – doneaza pentru spijinirea prematurilor

 • Descriere
 • Detalierea bugetului
 • Comentarii
 • Susținători
alexandra.bleau09@gmail.com

Asociatia Unu si Unu a fost infiintata din experienta personala a parintilor cu copii gemeni si prematuri, Corina Croitoru si Diana Gamulescu.


Asociatia Unu si Unu este membra a EFCNI  (European Foundation for the Care of Newborn Infants) – organizatie cu reprezentanti din peste 50 de tari. EFCNI, cu sediul in Germania, este prima organizatie pan-europeana care reprezinta interesele prematurilor si a nou-nascutilor, dar si ale parintilor acestora.


Misiunea Unu și Unu este de a imbunatati sanatatea bebelusilor prin proiecte de preventie, informare si educare a societatii civile privind bebelusii abandonati, nasterea inainte de termen, oferirea de suport prematurilor si bebelusilor spitalizati, precum si derularea de proiecte privind urmarirea, monitorizarea copiilor dupa externare pana la varsta de 7 ani.


Viziunea Asociatiei Unu si Unu  este sa devina vocea prematurilor si a bebelusilor spitalizati din Romania.


Donațiile se pot face online prin accesarea butonului roz "Susține campanie" sau prin transfer bancar în contul Asociației Îmi Dăruiesc Ziua Cadou - RO25RNCB0082148374380001, deschis la BANCA COMERCIALĂ ROMÂNĂ, sucursala Unirea București, (facand referire la campania mea).


Asociatia Unu si Unu continua si in 2016 proiectul “Fire de dragoste” si doneaza catre maternitatea din Turnu Severin cuiburi pentru cele 11 incubatoare: “Cuiburile sunt foarte utile pentru sectia noastra. Iin primul rand confera prematurilor un spatiu asemanator celui din burtica mamei , le ofera siguranta atunci cand sunt in incubator ( nu mai este nevoie sa folosim scutece pe care sa le rulam pentru a le putea forma acel cuib ) , sunt placute la vedere ( au un impact emotional bun pentru mame atunci cand îi vad protejati ) , sunt frumos colorate si produc o imagine placuta celor care le privesc !

Cea mai mare bucurie este ca , in acele cuiburi , prematurii vor creste armonios , isi vor delimita intr-un fel spatiul si acest lucru îi ajuta , pe langa tratamentul zilnic sa depaseasca cu bine perioada in care trebuie sa lupte uneori chiar pentru supravietuire!” Magda Iorgovan – asistent medical la Maternitatea din Turnu Severin, sectia Nou nascuti.

Proiectul a fost inceput de Asociatia Unu si Unu in 2014 si pana acum a facut donatii in peste 12 spitale.

Susținători (3)

 1. Denisa Ionescu 
  3 years ago
  30 €
 2. Mihaela Popescu 
  3 years ago
  150 €
 3. Popescu Calin 
  3 years ago
  150 €

Auch! Ai nevoie de un browser mai modern să poți access acest site. Ne pare rău. :)

Please upgrade today!

Meniu